Категории Информация
Кассы Добавить событие
15 июня 2019

Дмитро Комаров «Екстремальна Бразилія»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «РЕКОМЕНДУЕМ»

Freedom Hall (Фридом Холл)
г. Киев, ул. Кирилловская, 134

О событии

Дмитро Комаров привезе до Києва «Екстремальну Бразилію»!

Відомий український мандрівник, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров поділиться ексклюзивними подробицями нових пригод команди в Бразилії, які ще не бачили глядачі.

Готові? Зустрінемось 15 червня, о 13:00 в Freedom Hall, Київ.

Телеведучий розповість про унікальну експедицію до племені яномамі, одного з найбільш ізольованих народів світу. Команда «Світу навиворіт» стала першими журналістами, які змогли зняти життя та стародавні ритуали жителів цього племені.

Дмитро поділиться, як йому вдалося потрапити в саме серце головного карнавалу країни в Ріо-де-Жанейро і стати його учасником, вийти на самбадром в числі танцюристів кращих бразильських шкіл і зняти унікальні кадри.

Дмитро Комаров під час зйомок побував в одному з найзагадковіших місць світу, пустелі Ленсойс-Мараньєнсіс, рівною за красу якої годі й шукати, випробував на собі особливості полювання на гігантських крабів в мангрових лісах і спробував шокуючі делікатеси місцевого населення.

Ці та безліч інших зчахоплюючих історій Дмитро Комаров розповість на майстер-класі 15 червня, 13:00, Freedom Hall, Київ.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код