Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Іспанська гітара. Мігель Трапага (гітара, Іспанія)
04 декабря 2021

Онлайн концерт: Іспанська гітара. Мігель Трапага (гітара, Іспанія)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ОНЛАЙН»

Онлайн-трансляция

О событии

Онлайн концерт: Іспанська гітара. Мігель Трапага (гітара, Іспанія)

4 грудня, за підтримки Посольства Королівства Іспанія в Україні, у рамках Міжнародного фестивалю гітарної музики «Київ-2021» іспанський гітарист-віртуоз Мігель Трапага виступить сольно. Звучатиме музика гітаристів ХІХ та ХХ століть – Діонісіо Агуадо, Федеріко Морено-Торроби, Хоакіна Туріни, Мануеля де Фальї, Агустіна Барріоса.

Мігель Трапага народився в Кантабрії (Іспанія). Навчався в Консерваторії імені Атаульфо Аргента (м. Сантандер, клас Хав’єра Кандуели) та в Мадридській королівській консерваторії (клас Деметріо Баллестероса), яку закінчив із відзнакою. Гітарист також мав уроки у Хосе Томаса, Девіда Рассела та Херардо Арріаги. Мігель Трапага є стипендіатом Фонду Марселіно Ботіна, Мадридської громадської організації «Jeunesses Musicales» та Барселонської фундації «La Caixa», професором Королівської музичної консерваторії Мадрида. А ще постійно проводить майстер класи як в Іспанії, так і за кордоном.

Мігель Трапага також записав платівку «Антологія композиторів у Кантабрії», здійснену Фондом Марселіно Ботіни, брав участь, записуючи платівки гітарної музики Федеріко Морено-Торроби. «Opera Tres» випустила його записи творів кубинського композитора Лео Брауера та твори Мауро Джуліані для скрипки та гітари за участю скрипаля Олександра Детісова. Нещодавно гітарист записав для NAXOS «Аранхуезький концерт» Хоакіни Родріго та зробив перший запис Концерту №9 (Concierto de Benicassim) Лео Брауера з Королівським оркестром Галісії під орудою Олівера Діаса.

Програма концерту:

Д. Агуадо (1784 – 1849). Фанданго з варіаціями, тв. 16

Ф. Морено-Торроба (1891-1982). Сонатина

М. де Фалья (1876-1946). Присвята Дебюссі. Романс рибака. Пісня блукаючого вогника

М. Понсе (1882-1964). Сюїта для гітари ля мінор

А. Барріос (1882-1964). Менует

А. Барріос (1882-1964). Від Кадісу до Гавани

Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.

Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 4 грудня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код