Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 червня 2021

Лебедине озеро з Катериною Кухар

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького
м. Хмельницкий, вул. Соборна, 60

Про подію

Катерина Кухар і Олександр Стоянов в Хмельницькому!

20 квітня 2021 року у Хмельницькому музично-драматичному театрі відбудеться балетна вистава “Лебедине озеро” за участі Катерини Кухар та Олександра Стоянова в Хмельницькому! Видатна  класика на музику Петра Чайковського предстане перед вами у виконанні зіркової пари прем'єрів Національної опери України! Витончена та ніжна Катерина Кухар станцює партії Чорного і Білого лебедів - Одетту і Оділлію. Сильний та технічний Олександр Стоянов виконає головну чоловічу роль - принца Зигфріда.

Цю пару по праву можна вважати символом українського сучасного балету. Танцівників добре знають і приймають на кращих сценах світу, вони співпрацюють з відомими  хореографами, проте виступи в Україні для них завжди особлива зустріч з шанувальниками.

Балет “Лебедине озеро”

Давня легенда про зачарованого лебедя, любов, підступність, зраду, боротьбу добра і зла вже понад сто років зачаровує глядачів усього світу. Геніальна музика Петра Чайковського - справжній витвір музичного мистецтва, витонченості і краси. Так само, виконання народних артистів України Олександра Стоянова і Катерини Кухар, можна назвати еталоном балетної класики. Технічність і професіоналізм цієї пари доповнюється особливою чутливістю. Адже партнери у житті і на сцені, як ніхто інший, відчувають один одного у танці.

Щоб потрапити на балет “Лебедине озеро” з Катериною Кухар та Олександром Стояновим в Хмельницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 190 до 690 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Хмельницькому? На балет “Лебедине озеро” з Катериною Кухар та Олександром Стояновим!

  1. Головні ролі у виконанні зіркової пари
  2. Незабутня музика видатного композитора
  3. Всесвітньо відома балетна вистава
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код