Категорії Інформація
Каси Додати подію
Лесь Подерв'янський
26 січня 2024

Лесь Подерв'янський

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького
м. Хмельницкий, вул. Соборна, 60

Про подію

Зустрічайте Леся Подерв’янського з програмою «Класичні п’єси та новітні оповідання» у Хмельницькому

Творчість Леся Подерв’янського була популярною у 90-х рр., на початку 00-х рр. і залишається популярною сьогодні. І, мабуть, для сьогодення його творчість стала ще більш актуальною, адже в ній є місце лише голій правді без цензури та упереджень.

Запрошуємо вас відвідати концерт Леся Подерв’янського 26 січня, українського митця, драматурга та прозаїка, де він зачитає свої найпопулярніші п’єси (наприклад, «Гамлет» чи «Кацапи»), у яких міститься гарна порція іронії, а подекуди й цинізму.

Утім, якщо ви хоч раз слухали чи читали роботи Леся Подерв’янського, зрозумієте, що незважаючи на вульгарну манеру викладення думки в текстах, автор торкається проблемних тем, актуальних для сьогодення, та по-філософськи намагається розв’язати їх, підштовхнути читача до роздумів.

Куди йти й де купити квиток?

Пройде виступ у Хмельницькому музично-драматичному театрі, у місці, де показують найцікавіші вистави для дорослих і дітей. А от купити офіційний квиток можна, не виходячи з дому, на цій сторінці — просто клікай мишею на зелену кнопку та оплачуй покупку.

Рекомендація! Уже зараз бронюйте місце на зустріч, оскільки квитків на подію скоро не бути.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код