Категорії Інформація
Каси Додати подію
МАЛЕНЬКІ ЛЮДИ НА ВЕЛИКОМУ ЛІЖКУ
06 березня 2022

МАЛЕНЬКІ ЛЮДИ НА ВЕЛИКОМУ ЛІЖКУ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центральний Будинок художника
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 1-5 (ст.м. «Золоті Ворота»)

Про подію

“Маленькі люди на великому ліжку” в Києві!

STAND-UP В СТИЛІ РЕТРО

Теат «Візаві» представляє, захоплююча ексцентрична ретро комедія в одному дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи…

Лондон. Початок століття. Місто постійних традицій. А деякі старі звичаї не втратили значення й досі. Так, наприклад, будь-яка подружня пара, яка прожила спільно чотири роки і не має дітей, має право за певну оплату запросити Державного чоловіка для надання практичної допомоги в такій важкій та делікатній справі.

Якась місіс Дороті Кембл, до речі, дуже богобоязлива особа, зі страхом і смиренністю чекала на Державного чоловіка. Її чоловік містер Кембл, втративши остаточну надію побачити спадкоємця, рішуче запропонував дружині викликати додому Державного чоловіка. В цей же час відомий англійський фотограф Девід Лінч отримав чергове замовлення: створення численних фотографій на дому. На нього чекає Барбара. Вона має єдину пристрасть: любить фотографуватися.

І, як ви знаєте, наші герої переплутали квартири. Державний чоловік прийшов до любительки фотографуватися, а Фотограф – до жінки, яка чекає на Державного чоловіка.

Захоплююча ексцентрична ретро комедія в одному дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи…

У ролях:

  • Тамара Морозова,
  • Євген Бельтюков

Вистава без антракту.

Вистава йде російською мовою. 

Коли: 13 січня, 19:00 - 21:00

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код